OM OS

fiat-fullback-visivi-logoDette er den side, som vi altid anbefaler vores kunder at huske.
For det er her du finder ud af hvem vi er. Om vi er tillidsvækkende. Om vi arbejder efter de principper, som du værdsætter. Så her er historien om os.
Vi bor lige midt på Sjælland. 30 sekunder fra motorvejen. Under 10 minutter fra trafikknudepunktet i Køge (eller det bliver det, når vejarbejdet er færdigt ). Her holder vi til i en lille oase af natur, hvor der er plads til store tanker og stadig have fødderne solidt placeret i jorden.
Vi har brændeovn på kontoret, eget fotostudie og altid kaffe på kanden. Til at holde os med selskab har vi en Jack Russel ved navn Samson og en rød hankat der hedder Simpson. De gør begge deres bedste for at holde vores stole varme, når vi er ude på job. Og også når vi ikke er.
Vi er iværksættere. Punktum. Vi er godt opdateret på hvad der rør sig på den digitale scene og vi kan alle de smarte ord og forkortelser. Vi er tilhængere af smarte, nye løsninger. Og skeptiske, når de bliver for smarte.
Vi er 1 del tekniknørder, 1 del kreative sjæle og 1 del markedsføringsentusiaster. Blander man det sammen og rundhåndet tilsætter god gammeldags kundeservice samt ærlig snak, så har man opskriften på Visivi.dk
Og så hedder vi i øvrigt Vinni og Espen – og glæder os rigtig meget til at høre hvem du er!

Kontakt os med det samme

Vi glæder os til at høre fra dig.

7 + 9 =

Visivi.dk